ESITTELY

Eerik Sjöblom, fysioterapeutti, lymfaterapeutti 

Olen toiminut jo yli 25 vuoden ajan fysioterapeuttina. Useat täydennyskoulutukset  ja pitkä kokemus tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa takaavat laadukkaan ja tuloksellisen hoidon.

Olen täydentänyt osaamistani suorittamalla myös Vodder-lymfaterapeutin tutkinnon, lisäksi elektroterapiaan liittyen Fysikaalisten laitehoitojen ja elektroterapian erikoisosaajakoulutuksen (FLE-fysioterapeutti).

Vuosien aikana olen osallistunut useisiin koulutuksiin manuaalisen terapian alueella, mm. Faskiakäsittelyt, McKenzie-menetelmä ja Maitland- ja Mulligan- tekniikat  sekä kinesioteippaukset.

Viimeisimmät vuodet olen syventänyt tietotaitoani  erityisesti yläraajavaivaisten asiakkaiden kuntoutuksessa. Vastaanotollani hoidan mm. erilaisia olka- ja kyynärpään sekä käden alueen kipu- ja tulehdusvaivoja sekä  leikkaus-ja tapaturmapotilaita.

Vastaanottotilani sijaitsevat osoitteessa Alfredinkatu 6 1A. Yrityksen nimi on FYSIOPLUS.  Tilat ovat katutasossa ja pysäköintipaikkoja löytyy läheltä mm. kirjaston paikoitusalueelta.